Kedves Látogató, Üdvözöllek az oldalamon!

Pozsgainé Szücs Ildikó vagyok. Az elmúlt pár évben egy nagy álmom vált valóra és kozmetikus lettem. Tanulmányomat az Innoderm Kozmetikusképző iskolában végeztem. A célom az volt, hogy sminktetoválóvá váljak. Ez egy nagyon hosszú út volt, rengeteg tanfolyamon, workshopon és nyíltnapon vettem részt, számos oklevelet szereztem meg a sikeres tanfolyamok elvégzése során.

Kiemelnék párat ezek közül:
– Baalbek Stúdió Alap tanfolyam
– Baalbek Stúdió Microblading
– Baalbek Stúdió Füstös szemhéj
– Swiss Color Tetoválás eltávolító tanfolyam
– Méhn Tünde Szemöldök mesterkurzus
– Méhn Tünde által szervezett workshopok, nyíltnapok
– Kocsis Nikolett (Méhn Tünde PMU Art School) 21 napos kihívás
– Láng Anett (Méhn Tünde PMU Art School) 3 napos online kurzus
– Kocsis Nikolett (Méhn Tünde PMU Art School) privát képzés szálazott szemöldök és száj tetoválás
– Patkós Alexandra Nyílt napján is részt vettem

2021. augusztus elején nyitottam meg szalonomat a 1119, Budapest, Tétényi út 88. szám alatt. Vendégeim többször említették, hogy sajnálják, hogy ennyire ritkán tudnak velem találkozni, hiszen a korrekciók csak pár évente esedékesek.

Gondolkoztam, mi lenne az amit szívesen kipróbálnék, így a kézápolás mellett döntöttem. Az elmúlt egy évben képeztem magam és elvégeztem a Crystal Nails kézápoló és műkörömépítő OKJ tanfolyamát, ezt követően pár online tanfolyamon is részt vettem, neves szakemberek lebonyolításában.  Egy barátnőm által közelebbről is megismerhettem a díszítés folyamatát, aki rendezett egy napos díszítő tanfolyamot is, valamint ő az, aki mindennap inspirál és támogat engem; ő nem más mint Klein Fanni NailArt 😊  

Három társammal, a kozmetikus Jungwirth Zsuzsannával, a kéz – és lábápoló Klonka Emesével, valamint az okleveles lábápoló Ágoston Katalinnal várjuk a szépülni vágyókat.  A szépségiparban folyamatosan követni kell az új trendeket, ezért mi is folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legprofibb szolgáltatásokat nyújtsuk Nektek. Profi és kedves szakemberek: ez a Virtual Beauty! 

 

Ismerd meg Te is a munkatársaimat!

Jungwirth Zsuzsanna

Kedves szépülni vágyó!

Jungwirth Zsuzsanna vagyok, kozmetikus. Munkám során kizárólag kiváló minőségű, nemzetközileg elismert MESOTICA kozmetikai termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

A hagyományos kozmetikai kezelések – arctisztítás, gyantázás, szemöldökszedés mellett, professzionális arc- és elektrokozmetikai kezelésekkel várom vendégeimet.

Fontos számomra a magas minőség, a precizitás és természetesen a vendégeim elégedettsége.

Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon, annak érdekében, hogy a kozmetikusi szakmát minél magasabb szinten végezzem.

Várlak szeretettel egyénre szabott kezeléseimmel.

Klonka Emese

Sziasztok!

Klonka Emese vagyok kézápoló és műkörömépítő. Gyerekkorom óta érdekel a műköröm építés világa, melyből a későbbiekben sikeres vizsgát tettem.  A gél lakkozásban és a zselés műköröm építésben találtam meg a szerelem munkám, ezért folyamatosan fejlesztem a tudásom különféle továbbképzésekkel, hogy a szakmámban minél feljebb juthassak.

A szakmámban meghatározó, hogy a vendégeim mindig a legjobb minőséget kapják, ezért a lehető legjobb anyagokkal dolgozom. Számomra az a legfontosabb, hogy a vendégeim mindig mosollyal az arcukon távozzanak.

Mindenkit várok szeretettel gél lakkozásra és műkörömépítésre.

Ágoston Katalin

Kedves Leendő Vendégem!

Ágoston Katalin okleveles lábápoló vagyok. Célom, hogy mindenki igényeihez igazítottan a lehető legoptimálisabb kezeléssel tudjam biztosítani ügyfeleim kiszolgálását. Számomra a visszatérő vendég a legjobb ajánlólevél a munkám eredményességét illetően. Fontosnak tartva a szakmai fejlődésemet, folyamatosan figyelemmel kísérem a legújabb szakmai edukáció lehetőségét, melyet vendégeim javára kamatoztatok.

A láb ortopédiai elváltozásai, a nem megfelelően megválasztott cipő és a mechanikai igénybevétel akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak a lábfejen. Az egészség mellett az esztétikus megjelenés fontossága sem elhanyagolható, ezért fontos a láb rendszeres, szakszerű ápolása.                                             

Az új szépségszalon nyújtotta színvonalas körülmények között várom szeretettel szépülni vágyó vendégeimet!