Kedves Látogató, Üdvözöllek az oldalamon!

Pozsgainé Szücs Ildikó vagyok. Az elmúlt pár évben egy nagy álmom vált valóra és kozmetikus lettem. Tanulmányomat az Innoderm Kozmetikusképző iskolában végeztem. Utána több oklevelet is bezsebeltem de a legnagyobb büszkeségem, hogy sminktetoválóvá váltam.

Augusztus elején nyitom meg szalonomat a 1119, Budapest, Tétényi út 88. szám alatt, ahol három társammal, a kozmetikus Jungwirth Zsuzsannával, a kéz – és lábápoló Klonka Emesével, valamint az okleveles lábápoló Ágoston Katalinnal várjuk a szépülni vágyókat.  A szépségiparban folyamatosan követni kell az új trendeket, ezért mi is folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legprofibb szolgáltatásokat nyújtsuk Nektek. Profi és kedves szakemberek: ez a Virtual Beauty! 

Ismerd meg Te is a munkatársaimat!

Jungwirth Zsuzsanna

Kedves szépülni vágyó!

Jungwirth Zsuzsanna vagyok, kozmetikus. Munkám során kizárólag kiváló minőségű, nemzetközileg elismert MESOTICA kozmetikai termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

A hagyományos kozmetikai kezelések – arctisztítás, gyantázás, szemöldökszedés mellett, professzionális arc- és elektrokozmetikai kezelésekkel várom vendégeimet.

Fontos számomra a magas minőség, a precizitás és természetesen a vendégeim elégedettsége.

Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon, annak érdekében, hogy a kozmetikusi szakmát minél magasabb szinten végezzem.

Várlak szeretettel egyénre szabott kezeléseimmel.

Klonka Emese

Sziasztok!

Klonka Emese vagyok kézápoló és műkörömépítő. Gyerekkorom óta érdekel a műköröm építés világa, melyből a későbbiekben sikeres vizsgát tettem.  A gél lakkozásban és a zselés műköröm építésben találtam meg a szerelem munkám, ezért folyamatosan fejlesztem a tudásom különféle továbbképzésekkel, hogy a szakmámban minél feljebb juthassak.

A szakmámban meghatározó, hogy a vendégeim mindig a legjobb minőséget kapják, ezért a lehető legjobb anyagokkal dolgozom. Számomra az a legfontosabb, hogy a vendégeim mindig mosollyal az arcukon távozzanak.

Mindenkit várok szeretettel gél lakkozásra és műkörömépítésre.

Ágoston Katalin

Kedves Leendő Vendégem!

Ágoston Katalin okleveles lábápoló vagyok. Célom, hogy mindenki igényeihez igazítottan a lehető legoptimálisabb kezeléssel tudjam biztosítani ügyfeleim kiszolgálását. Számomra a visszatérő vendég a legjobb ajánlólevél a munkám eredményességét illetően. Fontosnak tartva a szakmai fejlődésemet, folyamatosan figyelemmel kísérem a legújabb szakmai edukáció lehetőségét, melyet vendégeim javára kamatoztatok.

A láb ortopédiai elváltozásai, a nem megfelelően megválasztott cipő és a mechanikai igénybevétel akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak a lábfejen. Az egészség mellett az esztétikus megjelenés fontossága sem elhanyagolható, ezért fontos a láb rendszeres, szakszerű ápolása.                                             

Az új szépségszalon nyújtotta színvonalas körülmények között várom szeretettel szépülni vágyó vendégeimet!