Kedves Látogató, Üdvözöllek az oldalamon!

Pozsgainé Szücs Ildikó vagyok. Az elmúlt pár évben egy nagy álmom vált valóra és kozmetikus lettem. Tanulmányomat az Innoderm Kozmetikusképző iskolában végeztem. A célom az volt, hogy sminktetoválóvá váljak. Ez egy nagyon hosszú út volt, rengeteg tanfolyamon, workshopon és nyíltnapon vettem részt, számos oklevelet szereztem meg a sikeres tanfolyamok elvégzése során.

Kiemelnék párat ezek közül:
– Baalbek Stúdió Alap tanfolyam
– Baalbek Stúdió Microblading
– Baalbek Stúdió Füstös szemhéj
– Swiss Color Tetoválás eltávolító tanfolyam
– Méhn Tünde Szemöldök mesterkurzus
– Méhn Tünde által szervezett workshopok, nyíltnapok
– Kocsis Nikolett (Méhn Tünde PMU Art School) 21 napos kihívás
– Láng Anett (Méhn Tünde PMU Art School) 3 napos online kurzus
– Kocsis Nikolett (Méhn Tünde PMU Art School) privát képzés szálazott szemöldök és száj tetoválás
– Patkós Alexandra Nyílt napján is részt vettem

2021. augusztus elején nyitottam meg szalonomat a 1119, Budapest, Tétényi út 88. szám alatt. Vendégeim többször említették, hogy sajnálják, hogy ennyire ritkán tudnak velem találkozni, hiszen a korrekciók csak pár évente esedékesek.

Gondolkoztam, mi lenne az amit szívesen kipróbálnék, így a kézápolás mellett döntöttem. Az elmúlt egy évben képeztem magam és elvégeztem a Crystal Nails kézápoló és műkörömépítő OKJ tanfolyamát, ezt követően pár online tanfolyamon is részt vettem, neves szakemberek lebonyolításában.  Egy barátnőm által közelebbről is megismerhettem a díszítés folyamatát, aki rendezett egy napos díszítő tanfolyamot is, valamint ő az, aki mindennap inspirál és támogat engem; ő nem más mint Klein Fanni NailArt 😊  

Három társammal, a kozmetikus Jungwirth Zsuzsannával, a kéz – és lábápoló Klonka Emesével, valamint az okleveles sminkessel, Balogh Katával várjuk a szépülni vágyókat.  A szépségiparban folyamatosan követni kell az új trendeket, ezért mi is folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legprofibb szolgáltatásokat nyújtsuk Nektek. Profi és kedves szakemberek: ez a Virtual Beauty! 

 

Ismerd meg Te is a munkatársaimat!

Jungwirth Zsuzsanna

Kedves szépülni vágyó!

Jungwirth Zsuzsanna vagyok, kozmetikus. Munkám során kizárólag kiváló minőségű, nemzetközileg elismert MESOTICA kozmetikai termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

A hagyományos kozmetikai kezelések – arctisztítás, gyantázás, szemöldökszedés mellett, professzionális arc- és elektrokozmetikai kezelésekkel várom vendégeimet.

Fontos számomra a magas minőség, a precizitás és természetesen a vendégeim elégedettsége.

Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon, annak érdekében, hogy a kozmetikusi szakmát minél magasabb szinten végezzem.

Várlak szeretettel egyénre szabott kezeléseimmel.

Klonka Emese

Sziasztok!

Klonka Emese vagyok kézápoló és műkörömépítő. Gyerekkorom óta érdekel a műköröm építés világa, melyből a későbbiekben sikeres vizsgát tettem.  A gél lakkozásban és a zselés műköröm építésben találtam meg a szerelem munkám, ezért folyamatosan fejlesztem a tudásom különféle továbbképzésekkel, hogy a szakmámban minél feljebb juthassak.

A szakmámban meghatározó, hogy a vendégeim mindig a legjobb minőséget kapják, ezért a lehető legjobb anyagokkal dolgozom. Számomra az a legfontosabb, hogy a vendégeim mindig mosollyal az arcukon távozzanak.

Mindenkit várok szeretettel gél lakkozásra és műkörömépítésre.

Balogh Kata

Kedves Leendő Vendégem!

Balogh Kata vagyok, táncművész, kaszkadőr hamarosan jógaoktató és egészségtanácsadó és mindezek mellett sminkeléssel és szempillaépítéssel segítem a reggeli készülődéseket, amikor nincs idő szempillaspirálozni, vagy az esti party sminket varázsolom a csodálatos hölgyekre. Mindezeket a kiváló Medical Beauty & MAC termékekkel teszem.

Imádom az átalakulásokat legyen szó szempilla stylingról, egy nappali sminkről vagy akár a nagy nap izgalmairól. Az NSM-Newschool of Makeup iskolában tanultam 10 hónapon keresztül a sminkelés csodáit és a szempillaépítést is. Filmekben, esküvőkön és fotózásokon sminkelek, de ha úgy érzed, hogy nem tudod kisminkelni magadat, vagy félsz elkezdeni, smink tanácsadáson keresztül megtanítalak akár arra is, hogy tudod magadnak könnyedén kivitelezni.