Kedves Látogató, Üdvözöllek az oldalamon!

Pozsgainé Szücs Ildikó vagyok. Az elmúlt pár évben egy nagy álmom vált valóra és kozmetikus lettem. Tanulmányomat az Innoderm Kozmetikusképző iskolában végeztem. A célom az volt, hogy sminktetoválóvá váljak. Ez egy nagyon hosszú út volt, rengeteg tanfolyamon, workshopon és nyíltnapon vettem részt, számos oklevelet szereztem meg a sikeres tanfolyamok elvégzése során.

Kiemelnék párat ezek közül:
– Baalbek Stúdió Alap tanfolyam
– Baalbek Stúdió Microblading
– Baalbek Stúdió Füstös szemhéj
– Swiss Color Tetoválás eltávolító tanfolyam
– Méhn Tünde Szemöldök mesterkurzus
– Méhn Tünde által szervezett workshopok, nyíltnapok
– Kocsis Nikolett (Méhn Tünde PMU Art School) 21 napos kihívás
– Láng Anett (Méhn Tünde PMU Art School) 3 napos online kurzus
– Kocsis Nikolett (Méhn Tünde PMU Art School) privát képzés szálazott szemöldök és száj tetoválás
– Patkós Alexandra Nyílt napján is részt vettem

2021. augusztus elején nyitottam meg szalonomat a 1119, Budapest, Tétényi út 88. szám alatt. Vendégeim többször említették, hogy sajnálják, hogy ennyire ritkán tudnak velem találkozni, hiszen a korrekciók csak pár évente esedékesek.

Gondolkoztam, mi lenne az amit szívesen kipróbálnék, így a kézápolás mellett döntöttem. Az elmúlt egy évben képeztem magam és elvégeztem a Crystal Nails kézápoló és műkörömépítő OKJ tanfolyamát, ezt követően pár online tanfolyamon is részt vettem, neves szakemberek lebonyolításában.  Egy barátnőm által közelebbről is megismerhettem a díszítés folyamatát, aki rendezett egy napos díszítő tanfolyamot is, valamint ő az, aki mindennap inspirál és támogat engem; ő nem más mint Klein Fanni NailArt 😊  

A szépségiparban folyamatosan követni kell az új trendeket, ezért én is folyamatosan képzem magam, hogy a legprofibb szolgáltatásokat nyújtsam Nektek. Profi és kedves szakemberek: ez a Virtual Beauty!